Cross Academy

...
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
cross academy
CROSS ACADEMY
Üdvözöllek Chichesterben, ebben a varázslatos kis tengerparti városkában. Rengeteg szórakozási lehetőséget találhatsz magadnak, ha jobban szétnézel...A part a romantikus séták tökéletes színhelye, ahogyan az édes kis utcák, a kávézók...Azonban ha kérhetlek este ne nagyon mászkálj egyedül. (...) Városunk legnagyobb nevezetessége a Cross Akadémia, ami már több évszázad óta áll itt és viszi tovább hagyományait. Kétféle képzésre jelentkezhetnek a 15 és 22 év közötti diákok : éjszakai és nappali tagozatra. Az már más kérdés, hogy kit melyikre vesznek fel... Mindenki tudja, hogy valami nincs rendjén. Legalábbis azok, akik egy picit odafigyelnek az apróbb jelekre. Egy-két diák eltűnik és soha nem kerül elő, mások pedig hirtelen nappali tagozatról az éjszakaira váltanak. Mellesleg a két szakra járó diákok sosem érintkezhetnek. Furcsábbnál furcsább dolgok. És kik azok, akik éjszakánként furcsa egyenruhát viselve járkálnak az iskola körül vagy éppen az udvarán? Ha közelebb jössz elárulom a titkot.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
WELCOME


pureblood: 9

vampire: 8

student: 5

guardian: 6

school staff: 1

hunter: 4

outsider: 0


STAFF


Taissa Lowell

Esther Flemming

Adam Holloway
CHATBOX


CREDITS


A „Cross Academy” oldal alapja a Vampire Knight c. anime, de a történetet nem követjük, csak a világleírás, csoportleírás és magának az iskolának, a működése egyezik meg. Az oldal egésze TAISSA LOWELL fejéből pattant ki és lett megalkotva.
PARTNERS
Share | 
 

 földszint 1-es terem

Go down 
SzerzőÜzenet
TAISSA LOWELL
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 151
Join date : 2012. Jul. 24.

TémanyitásTárgy: földszint 1-es terem   Csüt. Júl. 26, 2012 2:17 am

....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://crossacademy.hungarianforum.com
NERO I. FLAMMER
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2012. Jul. 27.

TémanyitásTárgy: Re: földszint 1-es terem   Hétf. Júl. 30, 2012 10:12 pm

Melanie & Nero


"Ugyan Nero, többre lennél képes. Ha csak egy kicsit is igyekeznél, nem lennének ilyen csapnivalóak a jegyeid. Nem vagy te hülye gyerek, csak lusta." Ilyen és ehhez hasonló hegyi beszédeket kell hallgatnom körülbelül azóta, hogy betettem a lábam az iskola épületébe. Nos igen, magamtól is tudom hogy nem vagyok sült bolond, és hogy konkrétan bármit fontosabbnak vélek a mateknál. Így nem szükséges még párszor az arcomba dörgölni a kegyetlen igazságot, miszerint kereken egy egészes az átlagom, vagyis hogy bukásra állok. Nem okozott túl nagy lelki traumát a tény, de úgy látszik a tanerő szívügyének érzi, hogy átrugdosson valahogy a vizsgákon, mert pár társamat megkért, hogy ugyan legyenek szívesek energiát és időt feccölni belém, és segítsenek a tanulásban. Felesleges. Először az éjszakások közül keresett mellém valakit. Eleinte srácokat, de miután már másodjára adták fel a harcot a lustaságom ellen, lányokkal próbálkozott, hátha ez inspirál. Inspirált. Csak másra. A csinosabbakkal sikerült igencsak eltérni a tárgytól...ha érted mire célzok.
De most...most egy nappali tagozatos diákkal kell majd megvívnom. Kíváncsi leszek. Négyre beszéltük meg a találkozót, de még negyed ötkor is az ágyamban hevertem, békésen szuszogva. Aludtam. Jól esett, egészen addig, amíg a telefoncsörgés ki nem rántott. Nagy nehezen sikerült életképes állapotba rendeznem magam, ami nálam annyit jelent, hogy felveszek egy kevésbé viseltes pólót, egy szakadt farmert, meg egy széttaposott tornacipőt, és elindultam. Jó nem, előtte elszívtam egy cigit, ittam egy kávét, megnéztem a meccs állását és adtam valamit enni a macskának is. Na ekkor léptem ki a szobám ajtaján, hogy ráérősen, kerülőutakon, kényelmesen fütyörészve eljussak a földszinti egyes teremig. Mielőtt benyitottam volna, elszívtam még egy cigit, majd az órámra pillantottam. Félórás késés. Hm. Remélhetőleg megunta a várakozást és már hazament. De nem...nincs ekkora mázlim.
Sóhajtva léptem be a terembe. Az egyik asztalnál a sarokban ott ült a kis tanárom. Sejtettem, hogy nem úszom meg ilyen egyszerűen ezt a kalandot, de talán még jól is érezhetem magam. Szemre egész csinos...vajon hány éves lehet?
- Ne haragudj hogy késtem. Elaludtam. -Sétáltam oda hozzá, egy pajzán vigyort felvillantva. Útközben elkaptam egy szék támláját, és a padlón csikorogva húztam magam után. - Hogy s mint?- kérdeztem és lehuppantam vele szemben.
- Nero vagyok.- nyújtottam felé a kezem. Ha már jó fej vagyok, had legyek udvarias is. - Mi jót fogunk csinálni?- megjátszott érdeklődéssel a hangomban fordítottam magam felé a tankönyvet, amit remélhetőleg magával hozott, mert én se tollat, se füzetet, se semmilyen matekhoz nélkülözhetetlen eszközt nem cipeltem magammal. Elfelejtettem. Jó igazából teszek az egészre, és meg sem próbálom a jó diák benyomását kelteni szegény párában. És szőke. Szeretem a szőkéket. Velük remekül el lehet szórakozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
MELANIE WELTON
student;;
student;;
avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2012. Jul. 28.

TémanyitásTárgy: Re: földszint 1-es terem   Kedd Júl. 31, 2012 10:46 am

i'm the first to fall, the last to know×

Az a legnagyobb hibám, hogy egyszerűen nem tudok nemet mondani. Csak a nővéremnek, de az is csak nagyon ritkán fordul elő. Amikor kérnek tőlem valamit, egyszerűen kiürül a fejem és bekapcsol a robotpilóta ésésés… igen. Csak ennyit tud mondani: igen. Aztán visszaáll a rend és már nem merek visszavonulni. Ugyanez történt előző héten is matekon, amikor megpróbáltam észrevétlenül kiosonni a teremből (ami persze lehetetlen az anyámtól örökölt tejfölszőkén vakító hajammal... utálom, hogy ilyen feltűnő), a tanár odahívott és megkért, hogy korrepetáljak egy estis. Szent Logaritmus, csak ez kellett a nyakamba, ha a lányok vagy egyáltalán csak a nővérem megtudja, akkor én hivatalosan is kívülálló leszek… Persze a robotpilótám kapcsolt és egy olyan slamasztikába keveredtem máris, hogy innen nincs visszaút. Ilyenkor annyira el tudnám ásni magam, vagy csak szimplán elszaladnék a világ végére és onnan egy fejest ugrani a semmibe. Ó, de jó is lenne.


Mégis itt vagyok. A délutáni pihenőmet el is felejthetem, pedig ilyenkor olyan jó olvasni egy kicsit. Tudom, hogy fontos, mert azt hiszem, hogy bukásra áll a srác, szóval nem véletlenül kértek meg erre az egész korrepetálósdira… de, áh, essünk túl rajta. Egy almazöld, térdig érő szoknya, egy fehér póló és a kedvenc balettcipőm. A hajam még reggel fontam be, de most mégis muszáj volt megigazítanom, hogy emberien nézzek ki (a saját szememben legalábbis). Majd miattam fogják azt gondolni a nappalis lányokról, hogy igénytelenek… a nővérem miatt nem tehetem meg. Nem kellett sokáig kotorásznom a matek füzetem és tankönyvem után, az asztalon vannak: nemrég írtam meg a házit. A boci alakú tolltartómat ezúttal nővérem bőrből készült darabjára cseréltem, ennél többet nem tehetek, hogy ne égessem le a Cross női populációját. Miért foglalkozok ennyire ezzel? A fene egye meg, nem szoktam így viselkedni… Nyugi Melanie, nem fog felfalni senki.


Öt perc. Tíz. Tizenöt. Leborulok a padra. A hűvös, lakkozott fának jó érzés nekinyomni az arcom. Türelmes vagyok, a fürdőre is képes vagyok egy órát várni, amíg a nővérem cicomázza magát. De ez azért kicsit igazságtalan, hogy én teszek szívességet neki és ő késik. Lehet, hogy valami fontos dolga akadt és az halaszthatatlan. Lehet, hogy valaki feltartja. Húsz. Huszonöt. Már kezdem halálra unni magam, az arcom kicsit bepirosodott, mivel túl sokáig passzíroztam magam a padhoz. Elszontyolodva dörzsölgetem, hogy minél hamarabb elmúljon, amikor nyílik az ajtó. Harminc. Bárcsak tudnék káromkodni, de… hát, nagyon utálom.


- Sem… - szemeimet összeszorítom a hangos csikorgásra. Jaj de hosszú lesz ez a korrepetálás. - … Semmi gond. – Legalább kitalálhatott volna valami béna hazugságot. Aludt, mi? Én is nagyon szívesen aludtam volna, de itt kell rostokolnom még nem tudom mennyi ideig.
Eddig nem nagyon pillantottam rá, de ahogy vigyorog, muszáj lesütnöm a tekintetem. Vajon az esti tagozatosok mindenkire mosolyognak? Jaj, ne, nem akarom fanatikus lenni, mint a nővérem.


- Melanie. – elfogadom a kézfogást, majd megszeppenve pislogok: biztos őt kell korrepetálnom? – Állítólag bukásra állsz… izé, őő… matekból. – bevallom, a könyvről puskáztam a tantárgy nevét. Fene a szétszórtságomat… - Hol van a füzeted? Tutira téged kell korrepetálnom?


Őszinte érdeklődéssel vizslatom, bár még kissé bizonytalanul, hogy mit is keres itt pontosan, ha ő maga sem tudja.

tag: nero words: 508 notes: ---
Š SHE MEANS WAR AT ATF
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
NERO I. FLAMMER
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2012. Jul. 27.

TémanyitásTárgy: Re: földszint 1-es terem   Szer. Aug. 01, 2012 8:37 am

Melanie & Nero


Nem utálom én a matekot. Még csak nem is arról van szó, hogy nem érteném. Csak nem érdekel. Semmilyen szinten. Szörnyű hozzáállás tudom, de nem tudok mit tenni ellene. Jó nekem így, és még csak az a tény sem tud letörni, hogy a dogáim sorozatban elégtelenek, sőt gyakran még pontot sem érek el. Egyet sem. Igen tudom, ez már teljesítmény, de ha azt nézzük, hogy üresen (vagy nem ritkán kis rajzocskákkal) adom be a papírt, már nem is olyan nagy kunszt mi?
Most pedig itt vagyok. Azonban nem szerepel a terveim között, hogy tanulni is fogok, függvények fölött izzadni, logaritmusokkal bajlódni, képletek egyenlőségét keresni. Nem köszi, most szórakozni vágyom. Számokkal olyat nem lehet. Ám emberekkel, főleg csinos kis tanárokkal annál inkább.
Hirtelen szőke haj, törékeny alkat, barbie baba külső....csodálatos. Kíváncsi vagyok, vajon tényleg olyan szende, mint amilyennek első pillantásra látszik, vagy azért neki is van némi nőies fortély a tarsolyában. Fel vagyok készülve minden meglepő fordulatra. Bár ha valóban ártatlanka, akkor azt hiszem kihasználom a lehetőséget.
- Tudod, hosszú volt az éjszaka. -vontam vállat egykedvűen. - De tényleg nem gond? -kérdeztem kíváncsian fürkészve az arcát.- Mert akkor kárpótolhatlak valamivel. - vetettem egy pajzán pillantást a lányra. Vajon meddig hagyja magát heccelni?
Azt már most elhatároztam, hogy valamilyen úton-módon kihúzom nála a gyufát. Így ismeretlenül is sikerült felkeltenie az érdeklődésemet, szóval nem árthat ha mélyebben beleásom magam a témába.
- Örülök Melanie. Hívhatlan Anie-nek? - a választ meg sem várva lapoztam fel a könyvet. Semmi kép, csak gusztustalanul hosszú és görög szavak, még hosszabb magyarázattal. Fujj...Döbbenten pillantottam fel rá. Most elvileg azért vagyunk itt, hogy ő... értelmet verjen a fejembe, de... van ennek az egésznek egyáltalán bármi értelme is? Mármint a mateknak. - Oké...- mondtam lassan, és felegyenesedtem. - Mivel kezdjük? - sóhajtottam fel megadóan.
- Füzet? Kellett volna hoznom? -bámultam rá megjátszott meglepődéssel. Aztán felnevettem. - Ha gondolod visszamehetek érte. De nem garantálom, hogy vissza is jövök. De elkísérhetsz a szobámba.- kacsintottam rá vigyorogva.
- Különben miért vállaltad el? Mivel zsaroltak meg? - kezembe vettem a tolltartóját és szórakozottan forgattam az ujjaim között.- Vagy te is fan vagy? Kérlek mond hogy nem rajongsz értünk, mert eret harapok.- nyúltam el a padon, gúnyosan szemforgatva.- Mármint a sajátomat. Nyugi.- vigyorodtam el.
Valahogy taszítanak azok az emberek, akik mindezért rajonganak. Mi vonzó lehet egy olyasvalakiben, aki tabletták nélkül feltépné a torkodat laza reggeli gyanánt? Szerintem semmi. És mondhatod, hogy biztos a veszély, meg a tiltott gyümölcs miatt, de ez hülyeség. Vámpírok nélkül is érezheted magad életveszélyben, nincs szükség egy időzített bombára is, aki egy rossz mozdulat után kiolthatja az életed. De ez csak egy szerény vélemény.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: földszint 1-es terem   

Vissza az elejére Go down
 
földszint 1-es terem
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cross Academy  :: THE SHOW MUST GO ON :: CROSS AKADÉMIA-
Ugrás: