Cross Academy

...
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
cross academy
CROSS ACADEMY
Üdvözöllek Chichesterben, ebben a varázslatos kis tengerparti városkában. Rengeteg szórakozási lehetőséget találhatsz magadnak, ha jobban szétnézel...A part a romantikus séták tökéletes színhelye, ahogyan az édes kis utcák, a kávézók...Azonban ha kérhetlek este ne nagyon mászkálj egyedül. (...) Városunk legnagyobb nevezetessége a Cross Akadémia, ami már több évszázad óta áll itt és viszi tovább hagyományait. Kétféle képzésre jelentkezhetnek a 15 és 22 év közötti diákok : éjszakai és nappali tagozatra. Az már más kérdés, hogy kit melyikre vesznek fel... Mindenki tudja, hogy valami nincs rendjén. Legalábbis azok, akik egy picit odafigyelnek az apróbb jelekre. Egy-két diák eltűnik és soha nem kerül elő, mások pedig hirtelen nappali tagozatról az éjszakaira váltanak. Mellesleg a két szakra járó diákok sosem érintkezhetnek. Furcsábbnál furcsább dolgok. És kik azok, akik éjszakánként furcsa egyenruhát viselve járkálnak az iskola körül vagy éppen az udvarán? Ha közelebb jössz elárulom a titkot.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
WELCOME


pureblood: 9

vampire: 8

student: 5

guardian: 6

school staff: 1

hunter: 4

outsider: 0


STAFF


Taissa Lowell

Esther Flemming

Adam Holloway
CHATBOX


CREDITS


A „Cross Academy” oldal alapja a Vampire Knight c. anime, de a történetet nem követjük, csak a világleírás, csoportleírás és magának az iskolának, a működése egyezik meg. Az oldal egésze TAISSA LOWELL fejéből pattant ki és lett megalkotva.
PARTNERS
Share | 
 

 cloisters café

Go down 
SzerzőÜzenet
TAISSA LOWELL
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 151
Join date : 2012. Jul. 24.

TémanyitásTárgy: cloisters café   Pént. Júl. 27, 2012 2:52 am

...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://crossacademy.hungarianforum.com
ERIC HEMMING
hunter;;
hunter;;
avatar

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2012. Jul. 30.
Age : 36
Tartózkodási hely : Chichester

TémanyitásTárgy: Re: cloisters café   Kedd Júl. 31, 2012 8:36 am


to Emily Clinton; this set; 451 words
Boldog lennék, ha valaki magyarázatot adna arra a sok-sok rossz döntésemre, amit mostanában hozok. Nem egyszerű az életem, pedig úgy egy évvel ezelőtt még az volt, legalábbis azt hittem. Elhitettem magammal, hogy amit csinálok az természetes, nem törvénybe ütköző, sőt helyes. Mostanra kezd kicsit elpárologni magabiztosságom és korántsem merem száz százalékra venni, hogy megszokott a vámpírok gyilkolászása. Jönnek persze nekem olyan baromságokkal, hogy ugyanúgy megérdemlik az életet, mint mi, halandók. Ez annyira Rájuk vall. Mármint, rájuk, jótét lelkekre, akik még egy ilyen dögért is az életüket adnák. Komolyan megnyugodnának, ha tudnák, hogy többé nem vadászok rájuk és hagyom, hogy kedvükre lakmározzanak egy-egy emberből? Nos, akkor vagy tényleg ennyire galamb lelkűek, vagy mazochisták. Mindinkább az utóbbi elgondolásra tippelnék, de nekem aztán tök mindegy. Egyaránt segítek mindenkin anélkül, hogy köszönetet várnék. Ha vannak itt igazi hősök, úgy értem a városban, akkor azok mi, vadászok vagyunk.
Szóval ha már a rossz döntéseknél tartunk, akkor meg kell említenünk Emily Clinton-t. Ó, már fogalmam sincs, hogy csak a farkam vezetett-e hozzá és tartott-e ott, de bizonyossá válik lassan, hogy hibát követtem el, mikor összeszűrtem vele a levet. Tíz évvel fiatalabb, sokan már betegesnek találnák. Én inkább az izgalmas kategóriába sorolnám, mert ugyebár nem a legstresszmentesebb napjaimat éltem pár hónappal ezelőtt, mikor eljártam hozzá azzal párhuzamosan, hogy nős voltam. Azaz, nős vagyok, de Emily-nek meg nekem már semmi közünk egymáshoz. Illetve csak a múltunk. De azt hiszem, semmi több. Mégis voltam akkora barom, hogy felhívjam és találkozót beszéljek meg vele. A célom egyszerű és előrelátható: hagyja ott a Cross Akadémiát, mert az intézmény falain belül nem tudom megvédeni. Tudom-tudom, már most bajok vannak, ha nekem szándékomban áll testőrt játszani az életében, de nem akarom, hogy bántódása essen. Azt nem mondtam, hogy abszolút nem jelentett semmit az az időszak, mikor kavartam vele.
Órámra pillantok, mert eszem ágában sincs elkésni a kávézóból, ahova a találkát beszéltük meg. Felállok a kanapéról, lustán kinyújtózkodom és némaságba burkolózva hagyom el a lakást, mivel úgy tűnik, Sarah nincs itthon. Mondanám, hogy sajnálom, de igazság szerint tökéletesen megvagyok a lakásban egyedül is. Elfoglalom magam, mellesleg jobb, ha nincs a közelemben, mikor vadászni is megyek. Könnyen a nyakára hozhatom a vérszívókat, azt pedig nem akarom.
Az utcán mindinkább szaladok, nem pedig sétálok, mert körülbelül tíz percem van arra, hogy betoppanjak a kávéillattól túlfűtött helyiségbe. Kezeimet zsebeimbe süllyesztem és így robogok el az emberek mellett. Nyolc óra. Jó ötlet volt épp estére megbeszélni ezt az egészet? Talán nem, de nem gondolkoztam előre. Minél hamarabb akartam beszélni vele. Tekintetem már meg is akad az üvegablakokon, amiken fény szűrődik ki. Pár pillanat múlva odaérek, majd belököm az ajtót. Kevesen ücsörögnek benn, de ez annál jobb nekem. Levetem magam egy szabad asztalhoz, közben magamban örvendezek, amiért sikerült időben ideérnem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
EMILY CLINTON
guardian;;
guardian;;
avatar

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2012. Jul. 26.
Tartózkodási hely : ;; épp a hátad mögött édes

TémanyitásTárgy: Re: cloisters café   Szer. Aug. 01, 2012 10:19 pm

the reason im alive
you're not a hero, you're a liar, you're not a saviour, you're a vampire, sucking the life out of all the friends you've ever known. you're just a trainwreck, not a winner, up on your soapbox preaching down to the sinners. all the saints without a cause, we're not listening. we're not listening. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Fogalmam sincs, hogy miért mondtam igent a találkozóra. Pontosan jól tudtam, hogy nem azért hív el, mert egy menetet akar, hanem valami sokkal fontosabbat és talán ezért döntöttem úgy, hogy elmegyek. A telefonban, bármennyiszer is kértem, nem volt hajlandó elmondani, hogy pontosan mit is akar, így pedig mindenféle rémségek az eszembe jutottak. Egy pillanatra az is megfordult a fejemben, hogy a múltat akarja feleleveníteni, de aztán ezt elhessegettem és további okokat keresgéltem. Végül arra jutottam, hogy a legjobb az lesz, ha egyáltalán nem gondolok rá és a találkozóra, csak szimplán tovább élem az életemet, hiszen előbb-utóbb úgyis megtudom, hogy mi a jó eget akar. Egyébként már az is nagyon meglepett, hogy egyáltalán felhívott, jó ideje ugyanis már annak, hogy megszakítottuk a kapcsolatot. Vagyis, igazából ő mondta ki, hogy legyen vége, tehát ő kezdeményezte az egész dolgot, de valószínűleg idővel én is megtettem volna, hiszen a kapcsolatunkat nem folytathattuk, Eric nős! Még sosem voltam annyira boldog életemben, mint abban az időszakban, amikor olyan sokat jártunk össze. Tudom, hogy ez nem volt helyes, de remekül éreztem magam. Én eredetileg őrző vagyok, olyasvalaki, aki ugye a rendre ügyel, de gyakran sikerült ekkor ellógnom. Rengeteg őrző van még rajtam kívül is és néha meg tudtam dumálni a csajokkal, hogy falazzanak nekem. Természetesen őket köteles voltam beavatni a nagy titokba és utána már mosollyal az arcukon biztattak arra, hogy hagyjam ki az éjszakázást és menjek ki. Én pedig még nagyobb mosollyal hagytam el az iskola területét, de ugye csak titokban, és siettem Erichez. Viszonyunk volt, vad és heves, nem mondom, elég sokat veszekedtünk is, de tudtam végig, hogy ez nem komoly, elvégre neki felesége van és több mint tíz évvel idősebb nálam! Szóval idővel biztosan rájöttem volna, hogy így semmiféle egészséges tinédzser életem nem lehet, elvégre egy idősebb férfi szeretője vagyok. Mindenesetre könnyített a dolgon és ő mondta ki végül, hogy ezt abba kell hagynom. Talán egy pillanatra sajnáltam, de aztán beláttam, hogy életem egyik fontos szaka lezárult, de egyben megkezdődött egy új és én mindig lelkesen fogadtam a kihívásokat. Bátran kijelenthetem, hogy akkor békével váltunk el és azóta nem is láttam sehol sem. Nem mintha odamentem volna hozzá, ha bárhol is megpillantom. Semmiképpen sem akarom, hogy erről anyám tudomást szerezzen, mert akkor minden ismerősének elmeséli és higgyétek el, hogy divattervező lévén, elég sok mindenkit ismer. Képtelen arra, hogy befogja a száját és ezért mindenképpen el akartam azt is kerülni, hogy ő ennek az információnak valaha is a birtokába jusson. Gyakorlatilag tehát meg sem történt a dolog.
Kicsit félve léptem aznap este a kávézóba, ahová a találkozót szerveztük. Őszintén szólva, nagyon izgultam, mert még sosem fordult elő, hogy Eric ennyire titkolózott volna, egyszerűen nem ilyennek ismerem. Ott ült, háttal a bejáratnak egy asztalnál, én viszont haboztam egy percig, míg végül rászántam magam arra, hogy közelebb lépjek. Igazából remélem, hogy hamar a tárgyra tér és nem a kínos, veled mi történt azóta, hogy, témát kell feszegetnünk. Én tényleg szeretem másokkal megosztani, hogy mik történtek velem, de Eric nem azok a személyek közé tartozik, sajnos ez van. Meg azért kíváncsi is vagyok, hogy mi a jó ég lehetett ennyire fontos. Szélesen elmosolyodom, mint aki örül a találkozónak, végighúzom a kezemet a hátán és megkerülöm, hogy leülhessek szembe vele, miközben kedvesen szólalok meg:
- Hahó idegen!
Tag: Eric | Words: 538 | Notes: Bocsi, a késésért.><


cerise @ caution, sp and etw

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: cloisters café   

Vissza az elejére Go down
 
cloisters café
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cross Academy  :: CHICHESTER :: BELVÁROS-
Ugrás: