Cross Academy

...
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
cross academy
CROSS ACADEMY
Üdvözöllek Chichesterben, ebben a varázslatos kis tengerparti városkában. Rengeteg szórakozási lehetőséget találhatsz magadnak, ha jobban szétnézel...A part a romantikus séták tökéletes színhelye, ahogyan az édes kis utcák, a kávézók...Azonban ha kérhetlek este ne nagyon mászkálj egyedül. (...) Városunk legnagyobb nevezetessége a Cross Akadémia, ami már több évszázad óta áll itt és viszi tovább hagyományait. Kétféle képzésre jelentkezhetnek a 15 és 22 év közötti diákok : éjszakai és nappali tagozatra. Az már más kérdés, hogy kit melyikre vesznek fel... Mindenki tudja, hogy valami nincs rendjén. Legalábbis azok, akik egy picit odafigyelnek az apróbb jelekre. Egy-két diák eltűnik és soha nem kerül elő, mások pedig hirtelen nappali tagozatról az éjszakaira váltanak. Mellesleg a két szakra járó diákok sosem érintkezhetnek. Furcsábbnál furcsább dolgok. És kik azok, akik éjszakánként furcsa egyenruhát viselve járkálnak az iskola körül vagy éppen az udvarán? Ha közelebb jössz elárulom a titkot.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
WELCOME


pureblood: 9

vampire: 8

student: 5

guardian: 6

school staff: 1

hunter: 4

outsider: 0


STAFF


Taissa Lowell

Esther Flemming

Adam Holloway
CHATBOX


CREDITS


A „Cross Academy” oldal alapja a Vampire Knight c. anime, de a történetet nem követjük, csak a világleírás, csoportleírás és magának az iskolának, a működése egyezik meg. Az oldal egésze TAISSA LOWELL fejéből pattant ki és lett megalkotva.
PARTNERS
Share | 
 

 CSOPORTOK

Go down 
SzerzőÜzenet
TAISSA LOWELL
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 151
Join date : 2012. Jul. 24.

TémanyitásTárgy: CSOPORTOK    Szer. Júl. 25, 2012 2:32 am

vampire
Ők azok, akiket egy másik vámpír megharapott és átváltoztatott. Egy idő után nem öregszenek ( körülbelül 25 év ). Az, hogy nem tudnak a napfényben járni : tévhit. Nincs szükségük semmilyen megbűvölt ékszerre, hogy normálisan közlekedhessenek nappal is. Az iskola vámpírnövendékei nem ihatnak emberi vért, úgynevezett vérkapszulákat vehetnek, amit egy pohár vízben feloldva, szinte ugyanazt a hatást érik el, mintha vért innának. Ettől függetlenül érzékenyen reagálnak a vér látványára és vannak, akik megszegik a szabályokat. Természetfeletti gyorsasággal és erővel vannak megáldva.Képesek befolyásolni az embereket a gondolataik segítségével és érzékenyen reagálna a verbénára. Fából készült dolgokkal lehet őket, a legjobban megsebesíteni, ezen felül a fejük eltávolításával iktathatóak ki, véglegesen.

pureblood
Tisztavérűek. Azok a vámpírok, akiknek a felmenői is vámpírok voltak, így ők annak születtek. Nagyrészük nagyon büszke a származására és emiatt rengeteg konfliktusba keverednek, a többi vámpírral. A tisztavérűséggel még az is jár, hogy a négy elem közül, valamelyiket uralni tudják. A többi tulajdonságuk megegyezik az átlagos vámpírokéval. Különleges ismertetőjelük egy rózsatetoválás testük valamely részén

guardian
Vagyis, az őrzők. Azon diákok, akiket az iskola személyzete beavatott a titokba, miszerint az esti tagozatos diákok, vámpírok. Az ő feladatuk fenntartani a rendet, amikor napnyugtakor a nappalisok átvonulnak a nyugati szárnyban található kollégiumukba, az éjszakások, pedig az iskola épületében kezdik meg az óráikat. Általában a kitűnő tanulók részesülhetnek, ebben a „megtiszteltetésben”, hiszen attól, hogy esténként felügyelik a rendet, másnap ugyanúgy számon kérik rajtuk az anyagot. Az első és legfontosabb szabályuk, hogy más nem tudhat arról, mit csinálnak este.

student
Az átlag, nappali tagozatos diákok. Mind egytől-egyik emberek és nem tudnak arról, hogy azok, akik este jönnek tanulni, vámpírok. 17 és 25 év közöttiek. Ahogy véget érnek az óráik, visszavonulnak a Nyugati Szárnyba, ahol a szobáik vannak.A hozzászólást TAISSA LOWELL összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 24, 2012 3:43 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://crossacademy.hungarianforum.com
TAISSA LOWELL
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 151
Join date : 2012. Jul. 24.

TémanyitásTárgy: Re: CSOPORTOK    Csüt. Júl. 26, 2012 1:09 am

school staff
Az iskolában dolgozó összes személy. Az igazgatótól kezdve, a gondnokon keresztül, a takarítónőig. Mind tudnak arról, hogy mi is folyik pontosan az épület falai mögött nappal és éjszaka. Akadnak köztük vámpírok is és vadászok is


hunter
Nem mindenki viseli olyan könnyen a tényt, hogy a vámpírok léteznek. Nem sokkal azután, hogy az emberek felfedezték a vérszívók létezését, elkezdtek kiképezni olyan vakmerő embereket, akik vállalták, hogy megszabadítják a világot ezektől a szörnyetegektől. Mind egytől-egyig profi harcosok és speciális fegyverekkel vannak felszerelkezve.


outsider
Chichester lakosai, polgárai. Bolti eladók, politikusok, orvosok. Csupa normális halandó, akik mit sem sejtenek a Cross Akadémia különleges kis titkáról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://crossacademy.hungarianforum.com
 
CSOPORTOK
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cross Academy  :: ALAPOK :: FIRST STEP-
Ugrás: