Cross Academy

...
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
cross academy
CROSS ACADEMY
Üdvözöllek Chichesterben, ebben a varázslatos kis tengerparti városkában. Rengeteg szórakozási lehetőséget találhatsz magadnak, ha jobban szétnézel...A part a romantikus séták tökéletes színhelye, ahogyan az édes kis utcák, a kávézók...Azonban ha kérhetlek este ne nagyon mászkálj egyedül. (...) Városunk legnagyobb nevezetessége a Cross Akadémia, ami már több évszázad óta áll itt és viszi tovább hagyományait. Kétféle képzésre jelentkezhetnek a 15 és 22 év közötti diákok : éjszakai és nappali tagozatra. Az már más kérdés, hogy kit melyikre vesznek fel... Mindenki tudja, hogy valami nincs rendjén. Legalábbis azok, akik egy picit odafigyelnek az apróbb jelekre. Egy-két diák eltűnik és soha nem kerül elő, mások pedig hirtelen nappali tagozatról az éjszakaira váltanak. Mellesleg a két szakra járó diákok sosem érintkezhetnek. Furcsábbnál furcsább dolgok. És kik azok, akik éjszakánként furcsa egyenruhát viselve járkálnak az iskola körül vagy éppen az udvarán? Ha közelebb jössz elárulom a titkot.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
WELCOME


pureblood: 9

vampire: 8

student: 5

guardian: 6

school staff: 1

hunter: 4

outsider: 0


STAFF


Taissa Lowell

Esther Flemming

Adam Holloway
CHATBOX


CREDITS


A „Cross Academy” oldal alapja a Vampire Knight c. anime, de a történetet nem követjük, csak a világleírás, csoportleírás és magának az iskolának, a működése egyezik meg. Az oldal egésze TAISSA LOWELL fejéből pattant ki és lett megalkotva.
PARTNERS
Share | 
 

 ÉTKEZŐ

Go down 
SzerzőÜzenet
TAISSA LOWELL
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 151
Join date : 2012. Jul. 24.

TémanyitásTárgy: ÉTKEZŐ    Csüt. Júl. 26, 2012 2:28 am

...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://crossacademy.hungarianforum.com
ASH S. FUENTES
vampire;;
vampire;;
avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2012. Nov. 24.

TémanyitásTárgy: Re: ÉTKEZŐ    Szomb. Nov. 24, 2012 7:28 am

NOTES: whatevah, kezdésekben sosem voltam jó.
TAGGED: Dory Karen
You're good at being bad
You're bad at being good
Tik. Tak. Tik. Tak.
Az ebédlő falán lógó óra ketyegése vadul verődött vissza a fejemben, és ezt nem tudtam hova tenni. Unottan firkáltam tovább a füzetemben, de a toll minduntalan félresiklott, így a "misfits" feliratból a végére egy irkafirka lett.
Oké, nem tagadom, szar napom van. Igazából szar hetem is van. Sőt, az egész életem úgy szar, ahogy van, amióta megtudtam, hogy Deive a városban van.
Csak hogy világos legyen a helyzet, Deive Phantomhive az a személy, aki átváltoztatott. A történetünk eléggé bonyolult, és elég furán is kezdődött, úgyhogy nem is igazán akarok belemélyülni a részletekbe... Legyen elég annyi, hogy nem igazán vigyorog nekem az a gondolat, hogy bármikor belebotolhatok. Nem azért, mert utálom amiatt, amivé tett... Igazából nem tudom, mit érzek iránta. Leginkább semmit... Vagy mégis?
A kezem megállt a papír felett, letette a tollat. Csak ezután néztem rá a lapra... hogy azután rögtön összecsukjam a noteszt és hangos csattanással az asztallaphoz vágjam.
- A faszba már!
A fél ebédlő rám kapta a tekintetét, méltatlankodó pillantásokkal halmozott el, majd visszatért a további étkezéshez, amiért kifejezetten hálás voltam nekik. Nem igazán volt virágos kedvem, és azt hiszem, ezt mindenki észrevette.
Lemondó sóhajjal dobtam be a füzetet a táskámba, majd unottan rákönyököltem az asztalra. Azt se tudom, mi a frászt keresek itt, amikor nem is eszek semmit...
Basszus, jól esne egy cigi... Csak kár, hogy itt nem gyújthatok rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
DORY KAREN
vampire;;
vampire;;
avatar

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Cross Akadémia

TémanyitásTárgy: Re: ÉTKEZŐ    Szomb. Nov. 24, 2012 8:02 am

Épp a szobámba ücsörögtem, olvastam, rajzolgattam, meg még minden anyám kínját, amivel ellehet ütni az időt. Nagyon unatkoztam túl lusta voltam lemenni a birtokra vagy az ebédlőbe. Ledobtam magam az ágyra és elkezdtem gondolkozni. Nem tudom, miért akarnak az emberek halhatatlan lenni. Nem jó látni, hogy a szeretteid öregednek te meg nem. De hát mindegy ilyenek az emberek. Odamentem a szekrényemhez és kivettem egy fekete csőszárut és egy piros pólót, amire arannyal rá van írva, hogy no mercy for the people. Aztán a cipős szekrényemhez mentem, onnan kivettem egy fekete magas szárú tornacipőt. Gyorsan felöltöztem utána pedig lementem az étkezőbe, amikor odaértem akkor egy fiú elkáromkodta magát. Mosolyogva közelebb mentem hozzá.
-Hát uram maga, hogy beszél Kérdezés nélkül lehuppantam mellé.
-Dory Karen vagyok és te? Kezet nyújtottam neki és vártam mosolyogva a válaszát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
ASH S. FUENTES
vampire;;
vampire;;
avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2012. Nov. 24.

TémanyitásTárgy: Re: ÉTKEZŐ    Szomb. Nov. 24, 2012 8:46 am

NOTES: na hát ez szar lett, a következő jobb lesz..
TAGGED: Dory Karen
You're good at being bad
You're bad at being good
Vajon nagyon nagy pofátlanság lenne itt rágyújtani? Tudom, lennének, akik egyből karóval ugranának nekem, mert nem bírják a cigifüstöt, de hát istenem, hol vagyok én, egy óvodában? Felnőtt emberek vagyunk, a fenébe is!
Kinyújtóztam a széken, ami mellesleg rohadtul törte a hátam, majd visszakönyököltem az asztalra. Nem voltam túl jó bőrben... A csajszi, aki meg rám szólt, hogy mégis hogy beszélek, kicsit se javított a helyzeten.
- Nézd, cica, a házirend nem tiltja. - Rávillantottam a legbájosabb mosolyomat;komolyan, fogkrémet lehetne velem reklámozni. Csak akkor szaladt minimálisan az égnek a szemöldököm, amikor kérdezés nélkül lecuccolt mellém.
- Ash Fuentes, szolgálatodra. - Kezet fogtam vele, majd visszazuhantam a székemre, ugyanabban a látszatra kényelmes pózban, amiben ültem eddig, és felraktam a lábam az asztalra, majd szépen keresztbe rá a másikat. Ezt se fogja nekem megtiltani senki...
- A házirend ezt se tiltja.- Gyorsan rávigyorogtam a lányra, még mielőtt beleköthetett volna abba, amit csináltam, majd elővettem a cigis dobozt a zsebemből és felé nyújtottam. - Rágyújtasz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
DORY KAREN
vampire;;
vampire;;
avatar

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Cross Akadémia

TémanyitásTárgy: Re: ÉTKEZŐ    Szomb. Nov. 24, 2012 8:58 am

ASH S. FUENTES

Cica? Chh na, mindegy szerintem félre értette a dolgot, mert csak viccből mondtam, hogy beszél, de mindegy.
-Igaz, nem tiltja, de azért egy ebédlőben, nem illik Láttam, hogy egy kicsit felhúzta a szemöldökét, amikor kérdezés nélkül leültem. De nem érdekel.
- Mi az nem szereted, hogy a csajok melléd ülnek vagy mi? Mondom mosolyogva, amikor felteszi a lábát az asztalra akkor egy kicsit elmosolyogtam. Egy bajkeverő vámpírsrác nem rossz.
- Na, mesélj! Mikor változtattak át? Kérdezősködtem mosolyogva.
- Kösz, nem tudom, hogy rá lehet itt gyújtani, de sebaj. Elvettem egyet és körbenéztem szerintem rá lehet, nem tudom.
Tüzed van? Kérdeztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
ASH S. FUENTES
vampire;;
vampire;;
avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2012. Nov. 24.

TémanyitásTárgy: Re: ÉTKEZŐ    Szomb. Nov. 24, 2012 10:55 am

NOTES:elég érdekes lett, de sose azt nézd xd
TAGGED: Dory Karen
You're good at being bad
You're bad at being good
Néha komolyan az az érzésem van, hogy rossz világba születtem. Ez az egész mindenkire vigyorgok, mert így illik cucc nem nekem való. Még az is elmondja, mekkora egy tapló seggfej vagyok, aki nem is ismer, csak látásból. Első ránézésre meg lehet rólam mondani, hogy egy seggfej vagyok... És a legtöbben így is hívnak, mintha olyan nehéz lenne megjegyezni a három betűből álló, hú de hosszú nevemet. Mondjuk néha még én sem emlékszem rá... Mondjuk olyankor semmire sem szoktam emlékezni, úgyhogy ezt inkább hagyjuk.
[colr=seagreen]- Illik, nem illik, kit érdekel? Úgyse fognak kidobni, legfeljebb valamelyik seggfej megint leüvölti a fejem.[/color] - Megvontam a vállam, miközben egy kósza pillantást dobtam a terem túlsó felében terpeszkedő ún. "elit csoportra", akik valamiért már az érkezésem óta nem bírnak. Tippelek, valószínűleg azért, mert a tetoválásaim sokkal jobban vonzzák a tekinteteket, mint az ő űbercukcsi lenyalt hajuk meg seggbevágó nadrágjaik. Nem értem, mit is látnak bennük a többiek, hogy ennyire istenítve vannak.
A valóságba csak a lány hangja rángat vissza. Először értetlenül nézek rá, csak utána jelenik meg valahol az agyam mélyén egy ködös gondolat, ami valamikor kérdés volt.
- Nem arról van szó, hogy nem szeretem... Egyszerűen csak nem akarom, hogy később problémáid legyenek miattam. Nem vagyok egy hű de kedvelt személyiség errefelé. - Újabb vállvonás, majd újabb pillantás a "nagymenők" felé. Úgy tűnik, megint figyelnek. Szuper. Bekaphatjátok, ti ott a túlsó sarokban, úgyis jobb vagyok nálatok, na.
Miután elvesz egy cigit, visszahúzom a kezem, és én is kiveszek egy cigit a dobozból, ami rögtön ezután a zsebemben köt ki. Pár pillanatnyi keresés után az öngyújtóm is előkerül, amit csak akkor nyújtok a másik felé, amikor már a saját cigimre rágyújtottam. Kéjes sóhajjal engedtem ki a füstöt a tüdőmből, de majdnem a torkomon akadt a szó, amikor meghallottam a kérdését.
- Hát... Már egy ideje, olyan két-három éve, ha jól emlékszem. De nem szívesen beszlek erről, semmi jó emlékem nem kötődik hozzá. - Zavartan beletúrtam a hajamba, igyekezve eltitkolni azt, hogy bizony az átváltoztatásom emlékére szépen kirázott a hideg. Igen, Deive egy olyan emlék volt, ami egyszerre izgatta a fantáziámat, de rettegéssel is töltött el egyszerre. Nem szerettem róla beszélni.
- ÉS téged mikor változtattak át, kicsilány? - Újra beleszívtam a cigimbe, miközben újabb félszeg mosoly villantottam a lányra. Jó tudni, hogy rajtam kívül van itt még valaki, aki szeret lázadni a szabályok ellen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: ÉTKEZŐ    

Vissza az elejére Go down
 
ÉTKEZŐ
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cross Academy  :: THE SHOW MUST GO ON :: KELETI SZÁRNY-
Ugrás: