Cross Academy

...
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
cross academy
CROSS ACADEMY
Üdvözöllek Chichesterben, ebben a varázslatos kis tengerparti városkában. Rengeteg szórakozási lehetőséget találhatsz magadnak, ha jobban szétnézel...A part a romantikus séták tökéletes színhelye, ahogyan az édes kis utcák, a kávézók...Azonban ha kérhetlek este ne nagyon mászkálj egyedül. (...) Városunk legnagyobb nevezetessége a Cross Akadémia, ami már több évszázad óta áll itt és viszi tovább hagyományait. Kétféle képzésre jelentkezhetnek a 15 és 22 év közötti diákok : éjszakai és nappali tagozatra. Az már más kérdés, hogy kit melyikre vesznek fel... Mindenki tudja, hogy valami nincs rendjén. Legalábbis azok, akik egy picit odafigyelnek az apróbb jelekre. Egy-két diák eltűnik és soha nem kerül elő, mások pedig hirtelen nappali tagozatról az éjszakaira váltanak. Mellesleg a két szakra járó diákok sosem érintkezhetnek. Furcsábbnál furcsább dolgok. És kik azok, akik éjszakánként furcsa egyenruhát viselve járkálnak az iskola körül vagy éppen az udvarán? Ha közelebb jössz elárulom a titkot.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
WELCOME


pureblood: 9

vampire: 8

student: 5

guardian: 6

school staff: 1

hunter: 4

outsider: 0


STAFF


Taissa Lowell

Esther Flemming

Adam Holloway
CHATBOX


CREDITS


A „Cross Academy” oldal alapja a Vampire Knight c. anime, de a történetet nem követjük, csak a világleírás, csoportleírás és magának az iskolának, a működése egyezik meg. Az oldal egésze TAISSA LOWELL fejéből pattant ki és lett megalkotva.
PARTNERS
Share | 
 

 pince

Go down 
SzerzőÜzenet
TAISSA LOWELL
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 151
Join date : 2012. Jul. 24.

TémanyitásTárgy: pince    Csüt. Júl. 26, 2012 2:19 am

..............
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://crossacademy.hungarianforum.com
LIBERTY SMITH
student;;
student;;
avatar

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2012. Jul. 30.

TémanyitásTárgy: Re: pince    Kedd Aug. 07, 2012 11:17 am

and the world's like a science,

I LIKE TO LEARN THINGS SLOW, I TRY TO GET IT ALL AND IN THE END YOU KNOW YOU GET WHAT YOU GOT. I LIKE TO MEAN WHAT I SAY BUT IT DON'T ALWAYS COME THROUGH BECAUSE IF I SAY IT ALL AGAIN, AGAIN, AGAIN, IT DOESN'T MAKE IT ALL TRUE. I SAW YOU LINGERING STILL, STILL, I SAW YOU LINGERING STILL. THE WORLD'S LIKE A SCIENCE AND I'M LIKE A SECRET. ---------------------------------------


A biológián kívül csak a fizikát utálom annyira, hogy a vörös füzetemmel járjak órára. Tutira beszartál, mi? Egy vörös füzet, húha… tulajdonképpen, jobban is tennéd, mert olyan titkok vannak benne, hogy az első dolgod az lenne, hogy beleszaladsz a legközelebbi cuki kis láncfűrészbe. Szóval, bogaram, a helyedben nem leskelődnék. Ma a szokásosnál amúgy is több szemhéjpúder borult a szememre – remélem nem kérdés, hogy fekete-e -, így a szemmel verési képességem hatékonysága legalább duplájára növekszik. Kajak így van, csak egy pillantás és látom a lenézést, a megvetést, és talán még egy kis félelmet a tekintetedben. Nem nagy cucc, én jót röhögök rajtad – persze csak magamban, az imidzsemet nem ronthatom holmi hülye mosolygással.


Akik úgy-ahogy elfogadnak, azokkal ritkán találkozok… talán mert vannak olyan öten… vagy asszem hatan. Közülük az egyetlen, aki nem bandatag és így is rendszeresen látom, nem más, mint az osztálytársam: Oscar. Sőt, az igazat megvallva, ő az egyetlen, aki a folyosón is szóba mer állni velem anélkül, hogy a kifogást keresné, hogy miért kell rohannia. És akármilyen bunkó meg leszarom-a-világot is vagyok néha… én is lányból vagyok, és rohadt jól esik az összes kedves vagy hülye mondata. Igen, két székkel ül arrébb, ami csak egy újabb ok arra, hogy levelezzünk állandóan. „Szerintem Mary terhes. A tanár úrtól...” Vagy „Szerinted Zoey vagy Beth versenyeznek, hogy ki kavar többször Jackkel?”. Néha pedig, mint a mai napon is, rám törnek a szükségletek. Az ilyen kategóriájú üzeneteket egyszerűen óra után az asztalára szoktam tenni: ezen most sem változtatok. Grimaszolva kibírom a kicsengőig, majd a gyűrött papírfecni egyenesen a fiú orra előtt landol.


„Tíz perc múlva várlak a pincében. A vodkát én hozom, a cigit te. Ne késs, mert kikaparom szemed. Rájöttem valamire a vámpírokkal kapcsolatban.”


Elkapom a fáradt szempár pillantását néhány hosszú másodperc erejéig. Ilyenkor persze senki sem szólal meg. Még én sem ugatok be, hogy „mit bámulsz már megint?”. Csak nézem, amíg meg nem fordulok, hogy elhagyjam a termet. Nem bírok ki még egy fizikát. Úgy szívja le az agyi kapacitásom a tanár, ahogy egy mezei vámpír csapolja le egy ugyancsak egyszerű, halandó ember vérét. Még lehet, hogy tényleg az… a dolgozatok időben kijavítva, mintha az egész éjszaka az övé lenne és a szemei nem is karikásak.


A csengő szavát már nem hallom. A pincét akkor fedeztem fel, amikor a szobatársam az első itteni hóesés alkalmával azzal fenyegetőzött, hogy beköp a tanároknak, amiért a szobában dohányzok. Azóta ez a törzshelyem. A vodka a szokásos helyén pihen, viszont a cigim elfogyott. Lábfejemmel kissé idegesen topogok a poros padlón, ahogy a megmentőmet várom. Nem csak a nikotinfüggőség beszél belőlem vagy az unalom. Az részletkérdés, hogy mindkettőre Ő az ellenszer, én mégis azt szeretném, hogy meséljek neki. Meghallgat és komolyan is vesz…


Áh, baszki… mégis mihez kezdjek veled, Oscar?
.


MAJD AHOGÍ ALAKUL : )

TEMPLATE BY LILY (HER MAJESTY'S FINEST.) AT ATF

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
OSCAR MARQUEE
guardian;;
guardian;;
avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2012. Jul. 30.

TémanyitásTárgy: Re: pince    Vas. Nov. 25, 2012 3:23 am

it's you it's you it's all for you
Nem tudom, hogy kitől örökölhettem a művészi hajlamaimat. Annyiban biztos vagyok, hogy nem apámtól. Tehát a rég nem látott, édesanyám lehet a hunyó ez ügyben. Mindenesetre nagyon is jól jönnek az ilyen hajlamok, amikor valamivel el akarod ütni az időt a világ egyik legunalmasabb óráján. Fizika…Már kimondani is szörnyű, és a hányinger fog el, ahogy az egyenletekre meg törvényekre gondolok. Mindig is távol álltak tőlem az ilyen reál tantárgyak. Egy versről vagy novelláról órákig tudnék beszélni, de hogy miért éppen Newton második törvényét kell alkalmazni ebben, meg abban a feladatban…na arról lövésem sincs.
A másik probléma amivel meg kell küzdenem az órán – az unalmon kívül – az álmosság. Előző éjszaka már megint engem osztottak be, hogy ügyeljek az éjszakás vérszívókra, nehogy valami galibát csináljanak. Gondolok itt pár gyanútlan és bátor nappalis emberre, akik elég merésznek érzik magukat ahhoz, hogy meglátogassák a keleti szárnyat, amikor éppen aludniuk kéne…Szerintem sokkalta naivabbak, mint amilyen bátornak tartják magukat. Jó, a kíváncsiság mindenkit belehajszol a rosszba, de hogy nekem kelljen ezekre ügyelni. A fene se kívánta volna.
A tekintetem elkalandozik a két paddal előttem ülő szőke hajzuhatagon, amikor megszólal a csengő. Szokás szerint egy kis reakció késésnek köszönhetően, két perccel később jut el az agyam mozgatóközpontjába, hogy fel kellene emelkednem a padból és elindulni kifelé. Ekkor pillantom meg a kis papírfecnit az asztalomon. Azonnal felismerem ezt a kapkodós kézírást, ami tökéletesen tükrözi Libby belső világát. Egy halk sóhaj hagyja el a számat. Már megint a vámpírok. Minden egyes kis kutatási eredményével egyre közelebb sodor ahhoz, hogy elmondjam neki, hogy tényleg így van…Az esküm azonban köt, nem szólhatok egyetlen egy szót sem róla. Sőt, talán az ő érdekében el kellene hitetnem vele, hogy amit mond az bődületes nagy hülyeség.
Felkapom a füzeteim és átvágok a folyosókon, egyenesen a szobámba. A cigarettás dobozomért nyúlok és az íróasztalom aljára ragasztott, nehezebb időkre félretett apró kis zacskót a nadrágom zsebébe süllyesztem. Ki tudja, lehet, hogy még jól jön egy kis fű.


- Azt hiszem nem is késtem – szólalok meg, amikor belépek a pince ajtaján. Ha ez még így is van, akkor is biztos vagyok benne, hogy ő ezt letagadja és szóvá teszi. Eléggé ismerem már ahhoz, hogy tudjam mire, hogy reagál.
- A cigarettád – dobom felé a Marlboros dobozt, miután magamnak is kivettem egy szálat és meggyújtottam. Fáradtan masszírozom a halántékomat, miközben lecsúszok a fal mentén és leülök a földre. Leszarom, hogy poros, sosem zavart a kosz meg a káosz.
- Szóval… - megvárom, míg az imént kifújt cigarettafüst valamelyest eltűnik és újból tisztán látom a lány arcát – Mi is az, amire rájöttél a vámpírjaiddal kapcsolatban ?


TAG: Libby ! WORD COUNT: khm ! NOTES: lesz ez még jobb.. CREDIT: NUTTERIE @ CAUTION 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
LIBERTY SMITH
student;;
student;;
avatar

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2012. Jul. 30.

TémanyitásTárgy: Re: pince    Vas. Nov. 25, 2012 7:39 am

and the world's like a science,

I LIKE TO LEARN THINGS SLOW, I TRY TO GET IT ALL AND IN THE END YOU KNOW YOU GET WHAT YOU GOT. I LIKE TO MEAN WHAT I SAY BUT IT DON'T ALWAYS COME THROUGH BECAUSE IF I SAY IT ALL AGAIN, AGAIN, AGAIN, IT DOESN'T MAKE IT ALL TRUE. I SAW YOU LINGERING STILL, STILL, I SAW YOU LINGERING STILL. THE WORLD'S LIKE A SCIENCE AND I'M LIKE A SECRET. ---------------------------------------Amikor vársz és nem tudsz magaddal mit kezdeni, akkor minden másodperc óráknak tűnik. A poros, ketyegő vekkerre nézek, amit talán egy álomkóros diák felejtett itt, aki az órákat jobban szerette itt tölteni, mint a tanteremben. Vagy egy olyasvalakié lehetett, aki egy ilyen sötét helységben, napfénytől elzárva próbált pihenni…? Észre sem veszem, már a kezemben tartom a kopott ketyerét és az óralapot szuggerálom, mintha választ adhatna a milliónyi kérdésemre. Az ajtó nyitódásával egyidőben vágom le a vekkert a polcra, ami aztán nagy csörgéssel borul fel.


- Köszönöm – kapom el a felém dobott dobozt. Szorult belém is egy kis jómodor meg reflex, na. A halálian unalmas fizika hatása alatt vagyok még, szinte remegő kézzel kapom ki az első, kezem ügyébe kerülő szálat és már gyújtom is meg a zsebemből előhalászott halálfejes gyújtó lángjával.


- Nem, nem késtél – immár nagyságrendekkel nyugodtabban foglalok helyet Oscar mellett a padlón. A por miatti nyavalygást nem az én fajtámnak találták ki, de talán egy kis köhécselés belefér, az ellen nem tudok mit tenni. – Viszont egy kicsit úgy nézel ki, mint akin átmenetelt a francia hadsereg. – Együttérzéssel pislogok rá. Én is szívesebben aludtam volna fizika helyett. A laposüveget előhúzom, és kedvesen átnyújtom neki az én személyes orvosságomat.


A kérdés – és talán a cigi és Oscar együttese – hallatán teljesen felpörgök, mocorgok egy kicsit, törökülésbe helyezkedek és egyenesen a fiút figyelve, teljes átéléssel szólalok meg.


- Tudod, tegnapelőtt este próba után segítettem elpakolni a srácoknak az egyik teremből a szertárba az erősítőket meg mindent. Az első emeleti szertárról beszélek. – Kutatni kezdek a zsebemben, de nem hagyom abba a történetet. – És hát akkor találnak meg a dolgok, ha nem várod vagy nem keresed. – Egy átlátszó, műanyag kis tasakot tartok a markomban, benne négy kis pirulával. – Mindegyikre az van rányomva, hogy „A”. Először azt hittem, hogy valami újkeletű drog, de nem tűnt ismerősnek sehonnan, pedig hát na… jártas vagyok a témában. Akiket megkérdeztem, azok nem ismerték fel. – Átnyújtom Oscarnak a tasakot. – Amit nem értettem, hogy miért ilyen piros. Aztán jött az ihlet. A, mint A-s vércsoport.


Hagyok neki egy kis időt, hogy megeméssze, amit mondtam neki és olyan kérdéseket tegyen fel, amik bennem is felmerültek, miután erre a nagy felfedezésre jutottam. Bárcsak tényleg igazam lenne, annyira szeretném. Ha ezt végigvinném, és ugyanilyen kézzel fogható bizonyítékaim lennének a vámpírokkal kapcsolatban, akkor itt hagynám a sulit. Megkeresném apámat. Tudom, hogy arra is vannak válaszok.


- Na mit szólsz hozzá? – lepöckölöm a hamut a cigimről, ami a mesélés során felgyülemlett, majd egy nagyot slukkolok és jólesően ki is fújom. Elhatározás number one: többet járok a pincébe cigizni. Elhatározás number two: következőnek inkább whiskeyt hozok.

.


: )

TEMPLATE BY LILY (HER MAJESTY'S FINEST.) AT ATF

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
OSCAR MARQUEE
guardian;;
guardian;;
avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2012. Jul. 30.

TémanyitásTárgy: Re: pince    Vas. Nov. 25, 2012 11:32 pm

it's you it's you it's all for you
Igazából fogalmam sincs, hogy lenne-e értelme annak, hogy elmondjam Libbynek az igazat. Sokra nem menne vele, hiszen halandóként nincs sok esélyünk ezekkel a szörnyetegekkel szemben. Főleg a tisztavérűekkel nem lehet mit kezdeni. Az a makacsság és lenézés, ami az ő szemükből süt minden nem tisztavérű lényre, olyan mérgező és bénító, hogy azt szavakkal igencsak nehéz kifejezni. Nem tartozok azok közé, akiknek személyes gondjai és sérelmei vannak a vámpírokat illetően. Igazából azt se tudnám megmondani, hogy miért pont engem nézett ki Cross igazgató erre a megtisztelő feladatra. Vegyük példának Zerot, ő tipikusan az a magányos farkas, akit az emberek nem vesznek észre, ha nincs ott órán és akinek olyan gyűlölet süt a szeméből, amikor a vámpírokat szóba hozzák, hogy még én is megrémülök tőle.
- Mr. Marquee, tudtommal a következő órája pont az ellenkező irányban lesz – a hang visszaránt a folyosóra és magamra öltöm a legbájosabb mosolyomat, miközben megvonom a vállam és valami épkézláb válasz után kutatok a fejemben.
- Tanárnő… Éppen az igazgató úrhoz igyekszem – tökéletes mentés. Fejcsóválva tovább indul a biológia terem irányába, én pedig gyorsítok a lépteimen, nem szeretnék összefutni senki mással a pincéig.

Egy pillanat erejéig sem kételkedek abban, hogy ne tudná elkapni a cigit, ha meg mégis valami véletlen folytán csodás reflexeit elvesztette volna, akkor meg így járt. Arra, hogy megköszöni, egy halvány mosoly tűnik fel az arcomon, mindig meglep, hogy másokkal bezzeg nem tud ilyen kedves lenni. De talán ezért is szeretek vele lenni, mert érzem, hogy valamiért megkülönböztetett szerepet kapok az életében.
- Körülbelül úgy is érzem magam – dörmögöm és egy pillanatra lehunyom a szemem, a fejemet pedig a falnak döntöm. A cigi a számból kifityeg, közben pedig úgy szívom, mintha valami isteni mannát akarnék magamévá tudni. Fél szemmel figyelem, ahogy letelepszik mellém. A kezemet a laposüveg felé nyújtom és letekerem a kupakját, majd jól meghúzom. Élvezem, ahogy a maró nedű végighalad a nyelőcsövemen, kellemes melegséget hagyva maga után
- Köszönöm -
Lerakom az üveget és nagy nehézségek árán mind a két szememet kinyitom, hogy teljes figyelmemet a lánynak szentelhessem, miközben hallgatom a történetét a próbáról meg a kis tablettákról. Nem hiszem el, hogy ilyen figyelmetlenek tudnak lenni azok a vérszívók. Pont egy tablettát kell elhagyniuk, ráadásul az akadémia területén…Próbálom a lehető legmeglepettebb és hitetlenebb arcomat elővarázsolni és keresem a tökéletes választ, amivel talán még témát is tudnék terelni.
-Amfetaminról még nem hallottál? Lehet, hogy valamelyik önjelölt vegyész-tanonc kísérletezett és elhagyta a tablettáit. Hallottam valamit az egyik bitagyútól, hogy valami nagy dolgot akarnak kipróbálni –megvonom a vállam és iszok még egy kortyot, majd Libbynek nyújtom az üveget – De remélem, nem próbáltad ki. Sőt, szeretném látni…Itt vannak?TAG: Libby ! WORD COUNT: khm ! NOTES: lesz ez még jobb.. CREDIT: NUTTERIE @ CAUTION 2.0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: pince    

Vissza az elejére Go down
 
pince
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cross Academy  :: THE SHOW MUST GO ON :: CROSS AKADÉMIA-
Ugrás: