Cross Academy

...
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
cross academy
CROSS ACADEMY
Üdvözöllek Chichesterben, ebben a varázslatos kis tengerparti városkában. Rengeteg szórakozási lehetőséget találhatsz magadnak, ha jobban szétnézel...A part a romantikus séták tökéletes színhelye, ahogyan az édes kis utcák, a kávézók...Azonban ha kérhetlek este ne nagyon mászkálj egyedül. (...) Városunk legnagyobb nevezetessége a Cross Akadémia, ami már több évszázad óta áll itt és viszi tovább hagyományait. Kétféle képzésre jelentkezhetnek a 15 és 22 év közötti diákok : éjszakai és nappali tagozatra. Az már más kérdés, hogy kit melyikre vesznek fel... Mindenki tudja, hogy valami nincs rendjén. Legalábbis azok, akik egy picit odafigyelnek az apróbb jelekre. Egy-két diák eltűnik és soha nem kerül elő, mások pedig hirtelen nappali tagozatról az éjszakaira váltanak. Mellesleg a két szakra járó diákok sosem érintkezhetnek. Furcsábbnál furcsább dolgok. És kik azok, akik éjszakánként furcsa egyenruhát viselve járkálnak az iskola körül vagy éppen az udvarán? Ha közelebb jössz elárulom a titkot.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
WELCOME


pureblood: 9

vampire: 8

student: 5

guardian: 6

school staff: 1

hunter: 4

outsider: 0


STAFF


Taissa Lowell

Esther Flemming

Adam Holloway
CHATBOX


CREDITS


A „Cross Academy” oldal alapja a Vampire Knight c. anime, de a történetet nem követjük, csak a világleírás, csoportleírás és magának az iskolának, a működése egyezik meg. Az oldal egésze TAISSA LOWELL fejéből pattant ki és lett megalkotva.
PARTNERS
Share | 
 

 földszinti mosdók

Go down 
SzerzőÜzenet
TAISSA LOWELL
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 151
Join date : 2012. Jul. 24.

TémanyitásTárgy: földszinti mosdók   Csüt. Júl. 26, 2012 2:19 am

.......
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://crossacademy.hungarianforum.com
NERO I. FLAMMER
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2012. Jul. 27.

TémanyitásTárgy: Re: földszinti mosdók   Vas. Júl. 29, 2012 4:43 am

YOU KNOW WHAT I MEANSzándékosan keveredtem a földszinten elhelyezett női mosdók egyikébe. A fordított univerzumomnak hála, mindenféle szégyenlős pír nélkül tehetek ilyesmit. És éppen ezért már tizenkét éves koromban megoldódott a lány WC-ket övező hatalmas misztérium. Persze rengetegszer kevert botrányba, hogy ne ma pasikhoz szegődtem, de ugyan. Egy idő után megszokják, sőt egy-két hölgyeménynek még tetszik is a dolog, szóval sokszor fordult már elő, hogy jól jöttem ki a helyzetből.
Kezet mostam és belebámultam a tükörbe. Nem festesz túl jól öregem. Voltál már jobb bőrben is. A bőröm krétafehér, élesen kirajzolódnak rajta a színes, vagy épp fekete-fehér tetoválások. Tömve vagyok velük, testem ékességei, ha ki kell valamit emelnem, hogy mi az amit imádok magam, hát akkor ezeket a kis pajtásokat mondom. A szemeim alatt sötét karikák, babakék íriszeim körül az álmatlanságtól kivörösödött fehérje. Szexi. Nincs is vonzóbb egy sörszagú, másnapos arcú, kiéhezett pacáknál.
Ledörgöltem a trutyit a karomról, és megvakarásztam a hetes borostámat. Háztartástan? Az év vicce. Mégis azonnal felvettem. Miért? Mert a nők. Igen, nők. Rengeteg lány, és csaknem egyedül vagyok kan. Persze a kicsi Ronald is itt van, de ő aztán nem vetélytárs. Alacsony, egérfrizurájú, szemüveges, nyúlszájú törpe. De vámpír, és az órák alatt majdnem haverrá lépett elő. Készséggel falaz valahányszor eltűnök óráról. Cserébe én meg...randit szervezek meg neki, a hőn áhított nővel. Akibe már olyan nagyon, évek óta repes a szíve. Nem csoda. Az a nő... csak egyszer mondana igent.
Óra előtt és közben még simán elflörtölgetünk, de utána bevethetek bármit, mégsem sikerül ágyba invitálni.
Még húsz perc van a csöngetésig, de nem fogok visszamenni a terembe. Hátamat a falnak vetve lecsúsztam a földre, és kényelmesen, törökülésbe helyezkedve rágyújtottam. Az, hogy felrobbant a pitém valahogy...leölte az érdeklődésemet a gasztronómiával kapcsolatban. Pedig nem kevertem bele semmi különöset. Egy fél liter skót whiskyt viszont belelöttyintettem a tésztába. Csak hogy feldobjam a hangulatot kicsit.
Fél kézzel elkezdtem kiszedegetni a félig megsült tésztát a tincseim közül, de a nagy része makacsul beleragadt talán bele is száradt, így ezt csak samponnal fogom tudni majd kigyaszálni, szóval ezt hagytam is a fenébe-
A léptek zajára viszont felkaptam a fejem. Ahogy közeledtek, elvigyorodtam. Tudtam, hogy be fognak nyitni, azt is tudtam, hogy ebben az iskolában, nagy általánosságban nem fogadja kitörő lelkesedés a jelenlétemet. Persze mit is várok. A sok sznob csitri sikítozva veszi tudomásul a nagy zombiszerű figurát a sarokban, aki perverz vigyorral a pofáján ráérősen cigizik. Nem is értem miért kell ennyire ráparázni.
Kíváncsian fordítottam az ajtó felé a fejem, és legnagyobb meglepetésemre maga Esther lépett be rajta. A perverz vigyor még szélesebb lett, akkora, hogy ha akartam volna sem tudtam volna elrejteni.
- Szia Cica.- intettem neki lazán- Nem bírtad a társaságom nélkül hm?- röhögtem fel halkan, és közben tapintatlanul végigmértem az alakját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
ESTHER FLEMMING
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2012. Jul. 26.
Age : 26

TémanyitásTárgy: Re: földszinti mosdók   Vas. Júl. 29, 2012 10:02 am

Esther & Nero


Valami hangos csörömpölésre keltem már a fene se tudja melyik óra közepén. Kinyitottam fáradt szemeimet majd a tanárra néztem, akin egy nem tudtam felfogni milyen felszerelés volt. Rögtön felébredtem a látványától és egyik szemöldököm megrándult. Körbenéztem mindenki hülyének nézi és ezt egyáltalán nem veszi észre. Sóhajtottam egyet majd lassan felemeltem fejemet. Lehunytam szemeimet addig, amíg fel nem szólított. Megköszörültem a torkomat, majd kikérezkedtem rosszullétre panaszkodva. Persze semmi bajom nem volt azon kívül, hogy fáradt voltam és alig bírtam nyitva tartani a szemeimet.
Összeszedtem minden könyvemet és füzetemet és bevágtam a táskámba őket. Azt a vállamra akasztottam és indultam is ki, olyan gyorsan amennyire csak tudtam. Egy perccel többet sem bírtam bent maradni abban a teremben, túl frusztráló volt a tanár látványa. Amint a kilincsre tettem a kezemet és már nyomtam volna le újra megszólított a féleszű és valamit mondott, amire persze nem figyeltem oda. Biztosan valami papírról beszélt, hogy vigyem be neki, persze nem fogom. Nahát akkor, lenyomtam a kilincset kitrappoltam az ajtón és hangosan becsuktam. Nem zavart az, hogy bent még folyt az óra. Az volt a tervem, hogy semmi. Nekem sosincs elképzelésem a jövőmről, csak úgy vagyok. Vannak persze pillanatok, amikor éppen tudom, hogy mit kezdjek magammal de azok a nagyon ritka csoportba tartoznak. Most is csak úgy bolyongtam a folyosón, azt sem tudtam mi fán terem a ti, dó. Még mindig valamilyen szinten fáradt voltam és ez meg is látszott rajtam, vagy is ahogy én éreztem. Szerencsére éppen az egyik mosdó következett, ahol rendbe szedhettem magamat. Mielőtt még bemehettem volna hallottam valami kattanást odabent. Annyira azért nem érdekelt, hogy kapkodva nyissak be így szép lassú tempóba megcsináltam már a jól ismert ajtó nyitó műveletet és átléptem a küszöböt.
Rögtön egy ismerős arccal találkoztak szemeim. Hümmentettem egyet és a jól megszokott féloldalas mosoly már fent is volt arcomon. Letettem a táskámat mellé és csípőre tett kézzel néztem le rá.
- Édes. -mondtam köszönés képen majd a csap fölé hajoltam és megengedtem a vizet, hogy ez kicsit megmossam az arcomat. - Oh én egészen jól bírom nélküled, és te nélkülem? -amint végeztem az arcmosással megtöröltem és háttal nekitámaszkodtam a kagylónak. Tekintettemmel végig mértem a férfit és a sajátos kapcsolatunkon gondolkoztam és jót nevettem magamban.
- Csak nem hosszú volt az éjszaka? -kérdeztem rá egy gúnyos mosoly kíséretében.
ruha||megjegyzés: remélem jó lett. (:

_________________
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://data.whicdn.com/images/22684635/tumblr_ly8afxiWIF1qzhxwqo1_r1_500_large.gif" style="width: 210px; border-radius: 100px 5px 5px 5px " /> <img src="http://media.tumblr.com/tumblr_m4e9zfdOGd1r4k368.gif" style="width: 210px; border-radius: 5px 100px 5px 5px;" /><br> <link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Great Vibes' rel='stylesheet' type='text/css'><img src="http://data.whicdn.com/images/23435167/tumblr_lzbsh7cfxD1qhzndpo1_500_large.gif" style="width: 427px; border-radius: 1px 1px 80px 80px;" /><div style="font-family: 'Great Vibes', cursive; letter-spacing: 30px; font-size: 56px; text-align:center;text-shadow: #000 5px 5px 5px; color:#008080; margin-top: -40px; ">Ice-hearted</div>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
NERO I. FLAMMER
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2012. Jul. 27.

TémanyitásTárgy: Re: földszinti mosdók   Hétf. Júl. 30, 2012 4:18 am

YOU KNOW WHAT I MEANFáradtan sóhajtva nyújtottam ki a lábaim. Sajnos semmi nem tudott felpörgetni, és elérni, hogy kedvet érezzek magamban a mai naphoz. Vagy estéhez. Az órákhoz. Az élethez. Igen, egyáltalán nincs jó kedvem, ezt könnyű kitalálni. Már csak ha azt nézzük, hogy Ronaldot is képes voltam belelökni a bejáratnál sorakozó szemetesek egyikébe. Direkt. Száz százalékig szándékos volt, mégis azt mondtam szerencsétlen srácnak, hogy véletlen volt. Hogy nem figyeltem, és azt hittem, hogy egy másik lúzer az. Nem, amúgy tényleg nem állok a kocka-kínzó hírében, de sajnos van egy olyan jellemhibám, amit nem tudok...nem is akarok kiküszöbölni. Szóval ha rossz kedvem van, akkor azt másokon töltöm ki. Ha nekem szar legyen nekik is az, ez persze nem segít, de valamivel mégis jobban érzem magam. Kegyetlen az élet én is az vagyok. Bár ez az elkényeztetett ficsúr hozzáállás néha engem is elborzaszt, és úgy ahogy helyrepofoz, de most valahogy még ez sem sietett segítségemre. Azonban felhagytam Ronald kínzásával és inkább magamban füstölögtem tovább.
Hangulatomon maga Esther sem dobott túl sokat. Viszont azt sikerült elérnie, hogy ne legyen annyira nyilvánvaló. Az ábrázatomról is eltűnt az a kivert kutya arckifejezés, szóval kevésbé nyújtottam nyomorúságos képet. Nem ez nem a szerelem ereje. Nem vagyok belezúgva. Nero Flammer sosem szerelmes, sosincs barátnője, sőt semmilyen hosszútávú kapcsolata. A szex- haverságon kívül. De ez nem számít kapcsolatnak igaz?
- Édes?- vontam fel a szemöldököm.- Szóval az édesed vagyok.- vigyorodtam el.- De ha szereted az idétlen szerelmes beceneveket, hát szíved joga. Ez is egy lépcsőfok a "Tökéletes párkapcsolat kézikönyve" szerint.- röhögtem el magam hangosan. Amíg mosakodott, és rendbe szedte magát, leplezetlen kaján vigyorral mértem fel a hátsó felét is. Hát igen... Ronald jól választott.
Az nem is kérdés, hogy mióta ismerjük egymást minden alkalmat megragadtam, hogy bepróbálkozzak nála. Sajnos eddig eredménytelenül de ami késik, nem múlik. Egy évem van, azt ki is fogom használni. Azonban ha nemet mond...hát nem vágom földhöz magam, de mindenre van megoldás.
- Oh ne is mond. Álmatlanul forgolódtam, csakis miattad.- csóváltam meg a fejem szomorúan, de a hangomból ömlött a gúny. Persze nem a rosszindulatú fajta, csak éppen annyi, hogy érezze nem gondoltam komolyan. Félredöntött fejjel bámultam fel az arcába, aztán elnyomtam a csikket a csempén.
- Nem ülsz le? - paskoltam meg a combom jelezve, hogy bármikor a rendelkezésére bocsájtom magam. Hogy felfázzon a hideg kövön? Ugyan már. Engem úriembernek neveltek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
ESTHER FLEMMING
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2012. Jul. 26.
Age : 26

TémanyitásTárgy: Re: földszinti mosdók   Hétf. Júl. 30, 2012 6:34 am

Esther & NeroJó érzés volt megmosni az arcomat, legalább már nem éreztem magam mosott szarnak. A tükörbe megigazítottam pár kósza tincset és csak utána fordultam meg. Persze miközben háttal álltam neki éreztem magamon a tekintetét és be kell valljam, nagyon jó érzéssel töltött el. Persze csak úgy tekintek rá, mint egy barátra akivel akár még az extra szót is egyszer odabiggyeszthetjük a kapcsolatunk mellé.
Végig mértem szemeimmel és leolvasható volt arcáról, hogy nincs jó kedvében. Talán még egy kicsit meg is sajnáltam, de nem mutattam ki ahhoz nem vagyok elég érzelgős, hogy bármi ilyesmit csináljak. Válaszolni még csak most akartam ugyan is eddig mással voltam elfoglalva. Általában egyszerre csak egy dolgot csinálok, nem volt annak a híve, hogy terheljem magam.
- Ch. -lenéző pillantást vetettem felé majd sóhajtottam egyet. - Akar a fene veled tökéletes párkapcsolatot. Úgy is csak addig vagy Édes, amíg nem találok magamnak mást. -közöltem nagy nyugodtan, majd eltűrtem a fülem mögé még egy tincset. Eléggé irritált most, de nem volt szívem összekötni, ahhoz túlságosan szeretem ha ki van engedve a hajam.
Felnevettem, amikor meghallottam a gúnyos hangnemmel teli mondatát. Muszáj volt hangosan kiröhögnöm magam, már elég régen volt erre alkalmam. A végére a hangos nevetésből halk kuncogás lett. Jobb kezemet szám elé tettem és miután abbahagytam elvettem és eltoltam magam a csaptól. Nyújtózkodtam egyet és utána én is arcát fürkésztem. Szoktunk párszor ilyet csinálni és én legtöbbször elbambulok de, hogy ennek mi oka van fogalmam sincs. De tuti nem azért mert szerelmes vagyok, talán mert a szemeit kedvelem rajta a legjobban. Aztán, amikor újra megszólalt lecsúsztattam tekintetemet a combjára és eleresztettem egy félmosolyt.
- Hmm, hát ha már így felajánlottad legyen. -nem szokásom nemet mondani ilyen ajánlatokra. Hümmentettem még egyet majd leguggoltam és leültem oda, ahol megütögette a lábát. Nem zavartattam magam a súlyom miatt. Tudtam, hogy pehelykönnyű vagyok és, hogy neki meg sem kottyan az ha ráülök.
- Kényelmes vagy, mondták már? -elfordítottam a fejemet és szemem sarkából figyeltem az arcát. Közben még egy csábos mosolyt is megeresztettem, de azt nem tudom mennyire látta a vállamtól és a hajamtól.
Kicsit begörnyedve ültem aztán gondoltam egyet és hátradőltem és mondhatom tényleg kényelmes volt.
- Mi bajod van? Olyan nyúzott pofa vagy ma. -teljesen felé fordultam aztán finoman megcsipkedtem az arcát. Szerettem hergelni másokat és ezzel általában felnyomtam egy picit a pumpát másban.

_________________
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://data.whicdn.com/images/22684635/tumblr_ly8afxiWIF1qzhxwqo1_r1_500_large.gif" style="width: 210px; border-radius: 100px 5px 5px 5px " /> <img src="http://media.tumblr.com/tumblr_m4e9zfdOGd1r4k368.gif" style="width: 210px; border-radius: 5px 100px 5px 5px;" /><br> <link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Great Vibes' rel='stylesheet' type='text/css'><img src="http://data.whicdn.com/images/23435167/tumblr_lzbsh7cfxD1qhzndpo1_500_large.gif" style="width: 427px; border-radius: 1px 1px 80px 80px;" /><div style="font-family: 'Great Vibes', cursive; letter-spacing: 30px; font-size: 56px; text-align:center;text-shadow: #000 5px 5px 5px; color:#008080; margin-top: -40px; ">Ice-hearted</div>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
NERO I. FLAMMER
pureblood;;
pureblood;;
avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2012. Jul. 27.

TémanyitásTárgy: Re: földszinti mosdók   Hétf. Júl. 30, 2012 11:22 pm

YOU KNOW WHAT I MEANNem szívesen mondom ezt, de...áh ugyan ki a fenét akarok becsapni, valahányszor betévedek órára, elkap az a bizsergető és alig leküzdhető érzés, ami minduntalan nekem szegezi a kérdést: és ma ugyan mi a fenéért keltél ki az ágyadból? Nem tudok rá válaszolni. Mind az egészséges életösztön, mind pedig a józan ész azt parancsolja, hogy másszak vissza a szobámba durmolni. Nem is értem minek dacolok én ezekkel a felsőbb erőkkel. Semmi, de semmi haszna, foganatja, értelme nincs annak hogy most itt vagyok. Mondjuk az azért nem mindegy hol alszik az ember. Otthon a puha ágyban, vagy itt, a földi pokolban a padban.
Félredöntött fejjel, kedvtelve méregettem Esther testét. Nos. Mit mondjak? Tudtam, hogy tudja, hogy bámulom. Azt is tudtam, hogy élvezi a figyelmemet, és igen, azzal is tisztában voltam, hogy egy jó darabig még mindig visszautasítás lesz az osztályrészem. Álnok nőszemély.
- A fene talán nem. De hidd el nem kötne rossz üzletet aki hajlandó lenne rá. Igazán hálás feladat velem párkapcsolatban élni - gondolkodtam hangosan, félredöntött fejjel, a plafont fürkészve. Igaz még sosem próbáltam, de biztos menne. Én vagyok a tökéletes pasas, minden nő álma. Viszont egy jó darabig nem kötik be a fejem. Hajlamos vagyok eltunyulni, és igen bevallom, én leszek az eszményi papucs figura az életedben.
- Tudtam, hogy nem tudsz ellenállni nekem.- vigyorogva karoltam át fél kézzel a derekát, és a másik szabad kezemmel megpróbáltam a farzsebemből előhalászni a cigis dobozt meg az öngyújtót. Macerás meló volt, de sikerült. Egy szálat a számba dugtam, de még nem gyújtottam meg, úgy dugtam az orra alá a többit.- Kérsz?- őszintén már nem nagyon emlékszem rá mit mondott legutóbb. Láttam már dohányozni, de rengetegszer kapta ki a cigit a számból arra hivatkozva, hogy bizony ez káros. De ezt az egy szálat védelmezni fogom.
- Oh, sok minden mást is mondtak nekem.- röhögtem fel, és szórakozottan végigsimítottam az oldalán. - Talán te is mondanád. - jegyeztem meg csendesen a füléhez hajolva, miközben eltűrtem a haját, hogy csak az egyik vállára omoljanak a tincsek. Igencsak zavart, hogy nem látok sokat az arcából, tenni kell ellene.
- Nincs bajom.- válaszoltam tömören a kérdésére, és megsimítottam a borostámat, ott ahol megcsipkedte az arcomat.- Vagy ha mégis lenne, nem hiszem, hogy azt itt és most kéne megvitatnunk.- vontam vállat egykedvűen, és sóhajtva hátradőltem, hátamat a hideg csempének támasztottam.
- Na de mesélj. Mi jó történt amíg nem találkoztunk? -kérdeztem vigyorogva és végre meggyújtottam a cigit, a füstöt pedig felfelé, a plafon felé fújtam ki, hátha zavarja vagy valami. Az persze eszembe sem jutott, hogy talán nem most kéne az égő cigivel az arca mellett szórakoznom, de hát na. Hülye vagyok, sokan mondták.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: földszinti mosdók   

Vissza az elejére Go down
 
földszinti mosdók
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Cross Academy  :: THE SHOW MUST GO ON :: CROSS AKADÉMIA-
Ugrás: